Perfekt när du söker efter roliga skämt på nätet

När du befinner dig i en situation där du desperat letar efter roliga skämt för att fantasin din känns så gott som bortblåst har du hittat en räddare i nöden, precis här! Känn dig nöjd och så småningom inspirerad, klappa dig på axeln för hittills har du gjort ett bra jobb. Du har nämligen kommit rätt om du söker efter ett och annat, eller snarare en hel samling av roliga skämt som du kan dra i de situationer som kräver det. Läs vidare ska du se.

 

Upptäck en hel samling av skämt

Roliga skämt i rätt mängd och grad och inte minst utförande kan garantera dig jobbet du är ute efter, speciellt om du träffar på rekryteraren eller chefen utanför arbetsplatsen du försöker få in din fot i. Det kan handla om att ni möts i en hiss eller i affären och att du får syn på den där viktiga personen bland grönsakerna och du måste ju säga hej! Men inte bara det, för visst räcker det inte för att göra ett gott och personligt intryck. Jo, i detta fall är ett roligt skämt en lisa. För att dra ett annat exempel då ett riktigt roligt skämt kan vara en bra bit på vägen är om du ser en tjej eller en kille som du tycker är ovanligt snygg. Så snygg att du står där i busshållplatsen eller var ni än står och du börjar bli nervös och inte alls kan komma på några ord eller ännu mindre ett gott skämt att dela på lite spontant. I denna situation och i situationer som dessa kan det vara bra att komma ihåg att du kan få hjälp. Inte från en hjälplinje för nervösa och ivriga utan hjälp att faktiskt ha ett skämt att berätta. Blir det stelt och din nervositet skiner igenom det roliga skämtet är mindre viktigt. Viktigare är att du faktiskt närmat dig och försökt. Ofta framstår du som charmig i alla fall.

 

Bli en komiker genom att inspireras här

 

Så vad du alltså ska tänka på, för det är bra att komma ihåg, är sidan du kan klicka på här. Där kan du hitta en hel samling av roliga skämt och förvisso torra skämt om du föredrar det. Här finns skämt efter kategori så att du lugnt kan stå där i affären eller busshållplatsen och snabbt, innan bussen kommer och det är för sent, ha något riktigt kul att leverera. Kanske och förhoppningsvis är det så att du själv tycker att det är så kul att nervositeten försvinner. I ett scenario man kan drömma om är det så att du skrattar så högt så att alla kollar på just dig, även han eller hon du varit intresserad av! Då är det ett smart drag att berätta skämtet för just denna person lite avsides så att personen känner sig utvald och det är ganska givet att det blir ett gott skratt som avslut på en sån historia. På historien som ni berättar för era barn om hur ni träffades alltså.

Posted by / October 30, 2018
Posted in
Blog